Download Klic App mod apk v3.0.150 for Android

Name Klic App
Category Productivity
Size 39.4MB
Popularity 4103
Publisher GOconnectIT B.V.
Score 6.0
Publish Date 06/05/2022
Download Download Mod Apk
Google play Klic App Google Play

Mod Info:

Klic App

Klic App Game Introduction :

Met de Klic App kunnen Klic meldingen (tekeningen en bijlagen) in het veld op eenvoudige wijze bekeken worden. In de tekeningen ziet de gebruiker zijn GPS positie en kan bepalen waar de kabels en leidingen volgens de tekeningen behoren te liggen.

Verder kan de gebruiker de beschikbare Klic meldingen op het apparaat ook sorteren en selecteren op basis van de afstand tot zijn de huidige GPS-positie. Wanneer maatvoering op de tekeningen ontbreekt kan met behulp van het digitale meetlint de vermoedelijke ligging van de kabels en leidingen bepaald worden. De gebruiker kan de Klic gegevens op elk gewenst moment synchroniseren met die op kantoor, zodat in het veld altijd met actuele gegevens gewerkt wordt.

Zie http://www.klic-app.nl voor uitgebreide informatie over het gebruik van de Klic App.

Klic App Game screenshot :

Klic App

Klic App

Klic App

Klic App

Klic App

Klic App

Klic App

Klic App

Klic App

Klic App

Klic App

Klic App

Klic App

Klic App

Klic App (39.4MB)

Posted on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *