Download Kickboxing Institute mod apk v10.1.2 for Android

Name Kickboxing Institute
Category Health & Fitness
Size 44.9MB
Popularity 3327
Publisher Virtuagym Professional
Score 6.0
Publish Date 06/05/2022
Download Download Mod Apk
Google play Kickboxing Institute Google Play

Mod Info:

Kickboxing Institute

Kickboxing Institute Game Introduction :

Sporten is nog leuker met onze Kickboxing-Institute app. Gratis te gebruiken voor al onze leden! De ideale App voor een fit én gezond leven. Bereik je doelen en blijf gemotiveerd met de nieuwe Kickboxing-Institute app. Houd je workouts en vooruitgang bij en laat ons je op weg helpen. De Kickboxing-Institute App biedt je een gepersonaliseerde community, waarbij je zelf kunt aangeven welke informatie van Kickboxing-Institute, jouw trainer of andere leden je graag ontvangt. Deel direct jouw ervaringen en tips. Train je graag op een vast tijdstip, maar is de les volgeboekt, kijk dan eenvoudig en snel of er op andere locaties nog plek is. Je kunt op elke locatie komen trainen. Zo mis je geen les!

Met de Kickboxing-Institute app kun je:
De lesroosters en instructeurs per locatie bekijken
Je dagelijkse sportactiviteiten bijhouden
Je gewicht en andere statistieken invoeren en je voortgang bijhouden
Duidelijke 3D demonstraties bekijken (er staan meer dan 2000 oefeningen in!)
Vele kant-en-klare workouts gebruiken
Zelf workouts samenstellen

Kies de les, instructeur en locatie waar je op dat moment wilt trainen. Houd je sportprestaties bij van conditie tot kracht, van afvallen tot groepsles: de Kickboxing-Institute App is jouw eigen Personal Trainer en geeft je de motivatie die je nodig hebt!

Kickboxing Institute Game screenshot :

Kickboxing Institute

Kickboxing Institute

Kickboxing Institute (44.9MB)

Posted on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *